Solution Architect bij SYYNC

Als Solution Architect bij SYYNC creëer je de link tussen afdelingen en software applicaties door het ontwikkelen en implementeren van integraties die organisatie breed gebruikt worden en ervoor zorgen dat onze klanten efficiënter werken. Denk hierbij aan toepassingen op het gebied van sales, supply chain, inkoop, productie, warehouse management, finance, edi, enz. Je hebt graag zicht over het IT landschap van de klant en bent een spin in het web. Je werkt actief samen met proces experts, applicatie specialisten, informatie specialisten en architecten bij de klant, om business applicaties en SaaS-oplossingen te ontsluiten en daarmee de benodigde informatie beschikbaar te stellen binnen de organisatie van de klant. Het is jouw taak een technisch ontwerp op te leveren, ervoor te zorgen dat de systemen op de juiste manier ‘met elkaar praten’ en de integraties daadwerkelijk te ontwikkelen.

Klanten van SYYNC krijgen steeds grotere hoeveelheden informatie tot hun beschikking die in goede banen geleid moeten worden. In deze dynamische omgeving doen zich veel ontwikkelingen voor. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om hier inhoudelijk mee bezig te zijn, maar ook graag meedenkt over toekomstbestendige oplossingen onder het mom van “de kracht van eenvoud”

Heb je de volgende ervaring

Je hebt ervaring met software integraties tussen enterprise applicaties. Je legt de link tussen de bedrijfsprocessen van de klant en hoe de integraties hierop aansluiten. Het is van belang dat je technische ideeën terug kunt brengen naar begrijpelijke taal. Je haalt veel voldoening uit het bezig zijn met de technische inhoud en denkt mee in de architectuur van de implementaties. Je bent communicatief vaardig en blijft in nauw contact met de klant.  Je bent een teamspeler die regelmatig aansluiting en contact met andere collega’s zoekt.

Belangrijk hierbij is onderstaande kennis en ervaring:

 • Bij voorkeur een bachelor degree in technische richting, bijvoorbeeld computer- of informatiewetenschappen, informatica, data-analyse of equivalente werkervaring;
 • Technische kennis van:
  • Integratie platformen zoals Infor ION, Azure Integrations, Mulesoft, Workato, Boomi, Informatica;
  • Integratie oplossingen voor ERP en cloud applicaties (bij voorkeur Infor M3 / Microsoft Dynamics of soortgelijke ERP systemen);
  • API’s, microservices en web services;
  • XML, JSON en vergelijkbare berichtformaten;
  • SQL;
  • Kennis van Java en C# is een grote pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om technische informatie te bespreken met niet-technische gesprekspartners;
 • Je bent gedreven in het gebruik van nieuwe concepten en technologie om effectiever en efficiënter te kunnen werken;
 • Goede “problem-solving” skills en denken in oplossingen;
 • Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Wat biedt SYYNC jou

Zie je werken bij SYYNC wel zitten?

Bel dan met Roy van Es (+31(0)24-2080086 ). Ook als je nog vragen hebt kun je bellen met Roy. Stuur je liever meteen je CV? Dit mag naar vacatures@syync.nl. Vermeld in de onderwerp regel de functienaam waarop je solliciteert.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld!

Solliciteer direct