Syynchronizer: Naadloze Datareplicatie van Infor naar uw Database

De Syynchronizer van SYYNC biedt een krachtige en flexibele oplossing voor bedrijven die hun data van Infor Data Lake willen repliceren naar een lokale database. Het is speciaal ontworpen om de complexiteit van gegevensoverdracht te minimaliseren, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsvoering.

Wat is de Syynchronizer?

De Syynchronizer is een connector die data van Infor Data Lake naar uw database kopieert. Het maakt het eenvoudig om data uit M3- of LN-tabellen te repliceren door automatisch de tabellen te creëren die u hebt aangegeven in het connection point. Dankzij de standaard Infor-componenten zoals de Infor Enterprise Connector, zorgt de Syynchronizer voor een veilige en betrouwbare gegevensoverdracht.

Belangrijkste Functies

  • Automatische Tablecreatie: De Syynchronizer maakt automatisch de tabellen aan die in uw connection point worden gedefinieerd, wat u tijd en moeite bespaart.
  • Flexibele Overdrachtsopties: U kunt kiezen om de data gepland door te sturen, of bijna real-time te pushen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.
  • Volledige Change Tracking: De Syynchronizer biedt de mogelijkheid om alle wijzigingen in uw data bij te houden, of alleen de laatste wijzigingen in uw destination database te registreren.
  • Kostenefficiënt: Door gebruik te maken van standaard Infor-componenten zoals de Infor Enterprise Connector, blijft de Syynchronizer betaalbaar, zonder in te boeten op veiligheid of functionaliteit.
  • Veiligheid Gegarandeerd: De Syynchronizer profiteert van de ingebouwde beveiligingsmaatregelen van Infor, waardoor uw data veilig en beschermd blijft tijdens de overdracht.
  • Gemakkelijke Integratie met BI Tools: Door data op een gestandaardiseerde en georganiseerde manier naar uw database te repliceren, wordt het eenvoudiger om krachtige Business Intelligence (BI)-rapportages te maken. U kunt snel inzichten genereren en diepgaande analyses uitvoeren op basis van up-to-date gegevens.

Extra Voordelen

  • Versnelt de Besluitvorming: Met de Syynchronizer hebben uw teams toegang tot actuele en accurate data, wat de besluitvorming binnen uw organisatie versnelt. In combinatie met BI-tools zoals Power BI of Tableau kunt u complexe analyses uitvoeren en trends identificeren, zodat u strategische beslissingen kunt nemen op basis van de meest recente gegevens.
  • Schaalbaarheid: Of u nu kleine hoeveelheden data synchroniseert of miljoenen records per dag verwerkt, de Syynchronizer schaalt mee met uw behoeften. Dit maakt het een ideale oplossing voor zowel kleine als grote bedrijven.
  • Eenvoudige Implementatie: De Syynchronizer vereist minimale configuratie en maakt gebruik van een intuïtieve interface.
  • Installatie Zonder Extra Kosten: Bij SYYNC installeren wij de Syynchronizer zonder extra kosten. Dit betekent dat u geen verborgen implementatiekosten hoeft te verwachten, en u kunt meteen profiteren van een volledig werkende oplossing.

Waarom de Syynchronizer?

Met de Syynchronizer kunt u eenvoudig data repliceren van uw Infor M3 of Infor LN omgeving naar uw lokale of cloud-gebaseerde databases. Of het nu gaat om dagelijkse synchronisaties of continue, bijna real-time data-overdrachten, de Syynchronizer biedt een robuuste oplossing voor uw databehoeften. Bovendien zorgt het bijhouden van wijzigingen ervoor dat u altijd over de meest up-to-date informatie beschikt. Dankzij de naadloze integratie met BI-tools wordt het eenvoudiger om dashboards en rapportages te creëren die uw bedrijfsvoering ondersteunen.

Integratie advies nodig?

Wij nemen uw integratie-uitdagingen uit handen.