De kracht van eenvoud

SYYNC werkt vanuit de filosofie: de kracht van eenvoud. We willen de beste zijn in ons vakgebied en hebben daarom een sterke focus op procesverbetering, software integraties en addons. Betrokkenheid, korte lijnen en een duidelijke communicatie vinden wij belangrijk. We denken misschien in processen en code maar praten ‘normaal’.

Onze Missie

Simpel is het moeilijkst

Klanten helpen hun bedrijfsprocessen te verbeteren doormiddel van software en integraties op een zo eenvoudig mogelijke manier. Begrijpen hoe de klant werkt en wat ze echt nodig hebben en vooral geen onnodige dingen doen.

Onze kernwaarden

Wij houden ons vast aan 3 kernwaarden. Alles wat wij doen, de manier waarop wij het doen en alle keuzes die we maken toetsen we eraan.

Klant eerst

Denken vanuit klantperspectief vinden wij belangrijk. Het zorgt voor vertrouwen en betrokkenheid. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen en dat we voor ze klaarstaan.

Passie

Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven. Als je werk doet dat je leuk vindt straal je dat uit naar klanten. Onszelf blijven ontwikkelen en uitdagen zorgt ervoor dat we plezier hebben en onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Eenvoud

Wij houden de dingen graag eenvoudig door ze klein te maken en op te delen in overzichtelijke stapjes. Bureaucratie en moeilijke procedures staat bij ons niet in het woordenboek. Wel staan we graag met onze voeten in de klei om vooral gewoon te doen, fouten te maken, samen te leren en vooral successen te vieren. Zo worden we elke dag beter.

Vacature

Wil je ook in SYYNC
zijn met ons team?

Nieuwsgierig? Bekijk onze vacatures en leg een LINK met ons.

Integratie advies nodig?

Wij nemen uw integratie-uitdagingen uit handen.