EDI specialist bij SYYNC

Als EDI specialist bij SYYNC ben jij verantwoordelijk voor de digitalisatie van onze klanten. Jij bent de link tussen de klanten en leveranciers van onze klanten. Jij coördineert de samenwerking in de optimalisering van processen met betrekking tot orders (EDI Orders; Supply Chain Management), leveringen (EDI DESADV; Logistiek) en EDI facturatie (EDI INVOIC; Crediteurenadministratie Goederen). Jij zorgt voor een optimale communicatie met EDI leveranciers en providers, met betrekking tot (technische) ondersteuning in diverse testfases, en productieomgeving.

Je hebt graag zicht over het IT landschap van de klant en bent een spin in het web. Je werkt actief samen met proces experts, klanten en leverancier van onze klanten. Het is jouw taak documentatie op te leveren, ervoor te zorgen dat de systemen op de juiste manier ‘met elkaar praten’ en de integraties daadwerkelijk te ontwikkelen.

Klanten van SYYNC krijgen steeds grotere hoeveelheden informatie tot hun beschikking die in goede banen geleid moeten worden. In deze dynamische omgeving doen zich veel ontwikkelingen voor. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om hier inhoudelijk mee bezig te zijn, maar ook graag meedenkt over toekomstbestendige oplossingen onder het mom van “de kracht van eenvoud”

Heb je de volgende ervaring

Je hebt ervaring met EDI integraties met verschillende klanten en leveranciers, bij voorkeur EDI integraties met Infor M3 ERP. De diverse EDI formaten zoals EANCOM, EDIFACT, GS1 etc kennen voor jou geen geheimen. Je haalt veel voldoening uit het bezig zijn met de technische inhoud. Je bent communicatief vaardig en blijft in nauw contact met de klant.  Je bent een teamspeler die regelmatig aansluiting en contact met andere collega’s zoekt.

Belangrijk hierbij is onderstaande kennis en ervaring:

 • Bij voorkeur een bachelor degree in technische richting, bijvoorbeeld computer- of informatiewetenschappen, informatica, data-analyse of equivalente werkervaring;
 • Technische kennis van:
  • Minimaal 4 jaar ervaring als EDI specialist
  • Integratie platformen;
  • EDI oplossingen voor ERP (bij voorkeur Infor M3);
  • XML, JSON en vergelijkbare berichtformaten;
  • Ervaring met Infor M3 is een grote pré;
  • Ervaring met Infor ION/IEC is een grote pré;
  • Ervaring met Infor IDM is een grote pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om technische informatie te bespreken met niet-technische gesprekspartners;
 • Je bent gedreven in het gebruik van nieuwe concepten en technologie om effectiever en efficiënter te kunnen werken;
 • Goede “problem-solving” skills en denken in oplossingen;

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Wat biedt SYYNC jou

Zie je werken bij SYYNC wel zitten?

Bel dan met Roy van Es (+31(0)24-2080086). Ook als je nog vragen hebt kun je bellen met Roy. Stuur je liever meteen je CV? Dit mag naar vacatures@syync.nl. Vermeld in de onderwerp regel de functienaam waarop je solliciteert.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld!