Wie is SYYNC

SYYNC is een vooruitstrevend bedrijf dat geavanceerde oplossingen biedt op het gebied van gegevenssynchronisatie, datamigraties, business intelligence (BI) en maatwerkoplossingen bovenop ERP-systemen voor diverse soorten bedrijven, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, distributie, fashion en productiesector. Met onze kennis en ervaring op het gebied van technologie en gegevensintegratie streven we ernaar om de gegevensstromen tussen diverse systemen te optimaliseren. Wij werken met toewijding aan het ontwikkelen van mooie oplossingen die de naadloze uitwisseling van informatie mogelijk maken, zodat bedrijven  hun dagelijkse processen kunnen uitvoeren, hun gegevens effectief kunnen beheren en waardevolle inzichten kunnen verkrijgen.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Nijmegen, waar we een inspirerende en fijne werkomgeving hebben gecreëerd. We zijn vooruitstrevend in onze aanpak en werken vol passie aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, waaronder maatwerkoplossingen bovenop ERP-systemen, die aansluiten op de specifieke uitdagingen van de diverse klanten. Door middel van nauwe samenwerking en een multidisciplinaire aanpak blijven we vooroplopen in de snel evoluerende technologische wereld.

Bij SYYNC leggen we sterk de nadruk op een uitstekende klantervaring. We streven naar het opbouwen van langdurige partnerships met onze klanten en zijn sterk betrokken bij hun succes. We luisteren aandachtig naar de behoeften en doelstellingen van onze klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen en maatwerkoplossingen bovenop ERP-systemen die naadloos aansluiten op hun specifieke vereisten. Onze toegewijde ondersteuning gedurende het gehele proces zorgt ervoor dat onze klanten zich gesteund voelen en vertrouwen hebben in de oplossingen die we bieden.

Junior Software Integratie Specialist bij SYYNC

Als junior medewerker binnen de rol van Software Integratie Specialist bij SYYNC heb je basiskennis en interesse in software integraties tussen enterprise applicaties. Bij SYYNC krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in deze rol. Je werkt nauw samen met ervaren teamleden die je ondersteunen bij het begrijpen van de link tussen de bedrijfsprocessen van de klant en hoe de integraties hierop aansluiten.

Hoewel begeleiding aanwezig is, verwachten we wel dat je zelfstandig kunt werken en initiatief neemt in het opdoen van nieuwe kennis. Het is van belang dat je in staat bent om technische ideeën terug te brengen naar begrijpelijke taal. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan architectuurgesprekken en actief mee te denken over implementaties.

Communicatieve vaardigheden zijn belangrijk, omdat je regelmatig contact zult hebben met de klant. Als teamspeler word je aangemoedigd om samen te werken en contact te onderhouden met andere collega’s. Je wordt aangemoedigd om bij te dragen aan een positieve en ondersteunende werkomgeving.

Binnen SYYNC is er een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om te groeien, zowel op technisch vlak als op het gebied van communicatie en samenwerking. We geloven in het delen van kennis en ervaring binnen het team, zodat iedereen kan bijdragen aan het succes van onze klanten. Je krijgt de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen en jezelf te ontplooien tot een waardevolle speler binnen het integratieteam.

Heb je de volgende ervaring

Als Junior Software Integratie Specialist ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van software integraties tussen enterprise applicaties. Je werkt nauw samen met klanten om de link te leggen tussen hun bedrijfsprocessen en de integraties die hierop aansluiten. Je speelt een belangrijke rol bij het vertalen van technische ideeën naar begrijpelijke taal, zodat zowel technische als niet-technische gesprekspartners de integraties kunnen begrijpen. Je bent communicatief vaardig en onderhoudt nauw contact met klanten. Als teamspeler zoek je regelmatig aansluiting en contact met andere collega’s.

Verantwoordelijkheden:

 • Ondersteunen bij software integraties tussen enterprise applicaties.
 • Leggen van de link tussen bedrijfsprocessen van de klant en integraties.
 • Vertalen van technische ideeën naar begrijpelijke taal.
 • Onderhouden van nauw contact met klanten.
 • Samenwerken in een team en regelmatig contact zoeken met andere collega’s.

Vereiste kennis en ervaring (bij voorkeur):

 • Bij voorkeur een bachelor degree in een technische richting, zoals computer- of informatiewetenschappen, informatica, data-analyse of equivalente werkervaring.
 • Ervaring met SQL.
 • Kennis van XML, JSON en vergelijkbare berichtformaten.
 • Begrip van API’s, microservices en web services is een grote pré
 • Kennis van Java en C# is een grote pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om technische informatie te bespreken met niet-technische gesprekspartners.
 • Gedrevenheid in het gebruik van nieuwe concepten en technologieën om effectiever en efficiënter te werken.
 • Goede probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om in oplossingen te denken.
 • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Let op: Hoewel bovengenoemde kennis en ervaring bij voorkeur vereist zijn, staan we open voor kandidaten met gelijkwaardige werkervaring of andere relevante technische achtergronden. Als Junior Software Integratie Specialist ben je enthousiast, leergierig en een echte teamspeler. Je bent in staat om technische uitdagingen aan te gaan, terwijl je tegelijkertijd de klantgerichtheid behoudt. Je hebt de vaardigheden om complexe technische informatie te vertalen naar begrijpelijke taal en bent gedreven om continu je kennis en vaardigheden op het gebied van software-integratie te blijven ontwikkelen.

Wat biedt SYYNC jou

Zie je werken bij SYYNC wel zitten?

Bel dan met Roy van Es (+31(0)24-2080086 ). Ook als je nog vragen hebt kun je bellen met Roy. Stuur je liever meteen je CV? Dit mag naar vacatures@syync.nl. Vermeld in de onderwerp regel de functienaam waarop je solliciteert.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld!