Wie is SYYNC

SYYNC is een vooruitstrevend bedrijf dat geavanceerde oplossingen biedt op het gebied van gegevenssynchronisatie, datamigraties, business intelligence (BI) en maatwerkoplossingen bovenop ERP-systemen voor diverse soorten bedrijven, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, distributie, fashion en productiesector. Met onze kennis en ervaring op het gebied van technologie en gegevensintegratie streven we ernaar om de gegevensstromen tussen diverse systemen te optimaliseren. Wij werken met toewijding aan het ontwikkelen van mooie oplossingen die de naadloze uitwisseling van informatie mogelijk maken, zodat bedrijven  hun dagelijkse processen kunnen uitvoeren, hun gegevens effectief kunnen beheren en waardevolle inzichten kunnen verkrijgen.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Nijmegen, waar we een inspirerende en fijne werkomgeving hebben gecreëerd. We zijn vooruitstrevend in onze aanpak en werken vol passie aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, waaronder maatwerkoplossingen bovenop ERP-systemen, die aansluiten op de specifieke uitdagingen van de diverse klanten. Door middel van nauwe samenwerking en een multidisciplinaire aanpak blijven we vooroplopen in de snel evoluerende technologische wereld.

Bij SYYNC leggen we sterk de nadruk op een uitstekende klantervaring. We streven naar het opbouwen van langdurige partnerships met onze klanten en zijn sterk betrokken bij hun succes. We luisteren aandachtig naar de behoeften en doelstellingen van onze klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen en maatwerkoplossingen bovenop ERP-systemen die naadloos aansluiten op hun specifieke vereisten. Onze toegewijde ondersteuning gedurende het gehele proces zorgt ervoor dat onze klanten zich gesteund voelen en vertrouwen hebben in de oplossingen die we bieden.

Software Integratie Specialist bij SYYNC

Als Software Integratie Specialist bij SYYNC creëer je de link tussen afdelingen en software applicaties door het ontwikkelen en implementeren van integraties die organisatie breed gebruikt worden en ervoor zorgen dat onze klanten efficiënter werken. Denk hierbij aan toepassingen op het gebied van sales, supply chain, inkoop, productie, warehouse management, finance, edi, enz. Je hebt graag zicht over het IT landschap van de klant en bent een spin in het web. Je werkt actief samen met proces experts, applicatie specialisten, informatie specialisten en architecten bij de klant, om business applicaties en SaaS-oplossingen te ontsluiten en daarmee de benodigde informatie beschikbaar te stellen binnen de organisatie van de klant. Het is jouw taak een technisch ontwerp op te leveren, ervoor te zorgen dat de systemen op de juiste manier ‘met elkaar praten’ en de integraties daadwerkelijk te ontwikkelen.

Klanten van SYYNC krijgen steeds grotere hoeveelheden informatie tot hun beschikking die in goede banen geleid moeten worden. In deze dynamische omgeving doen zich veel ontwikkelingen voor. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om hier inhoudelijk mee bezig te zijn, maar ook graag meedenkt over toekomstbestendige oplossingen onder het mom van “de kracht van eenvoud”

Heb je de volgende ervaring

Je hebt ervaring met software integraties tussen enterprise applicaties. Je legt de link tussen de bedrijfsprocessen van de klant en hoe de integraties hierop aansluiten. Het is van belang dat je technische ideeën terug kunt brengen naar begrijpelijke taal. Je haalt veel voldoening uit het bezig zijn met de technische inhoud en denkt mee in de architectuur van de implementaties. Je bent communicatief vaardig en blijft in nauw contact met de klant.  Je bent een teamspeler die regelmatig aansluiting en contact met andere collega’s zoekt.

Belangrijk hierbij is onderstaande kennis en ervaring:

 • Bij voorkeur een bachelor degree in technische richting, bijvoorbeeld computer- of informatiewetenschappen, informatica, data-analyse of equivalente werkervaring;
 • Technische kennis van:
  • Integratie platformen zoals Infor ION, Azure Integrations, Mulesoft, Workato, Boomi, Informatica;
  • Integratie oplossingen voor ERP en cloud applicaties (bij voorkeur Infor M3 / Microsoft Dynamics of soortgelijke ERP systemen);
  • API’s, microservices en web services;
  • XML, JSON en vergelijkbare berichtformaten;
  • SQL;
  • Kennis van Java en C# is een grote pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om technische informatie te bespreken met niet-technische gesprekspartners;
 • Je bent gedreven in het gebruik van nieuwe concepten en technologie om effectiever en efficiënter te kunnen werken;
 • Goede “problem-solving” skills en denken in oplossingen;
 • Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Wat biedt SYYNC jou

Zie je werken bij SYYNC wel zitten?

Bel dan met Roy van Es (+31(0)24-2080086 ). Ook als je nog vragen hebt kun je bellen met Roy. Stuur je liever meteen je CV? Dit mag naar vacatures@syync.nl. Vermeld in de onderwerp regel de functienaam waarop je solliciteert.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld!